Windows 11 Görev Çubuğuna Hava Durumu Nasıl Eklenir?

Enes Bey

New member
Windows 11’e geçtiğimden beri görev çubuğunda hava durumu bilgisini göremiyorum. Windows 10’da sol altta küçük bir simge vardı ve anlık sıcaklık bilgisi görünüyordu. Şimdi Windows 11’de bu özellik sadece 'Widget' paneline taşınmış gibi görünüyor. Ancak ben anlık olarak görev çubuğunda görmek istiyorum.

Bazı kaynaklarda, 'Haberler ve İlgi Alanları' benzeri özelliğin Windows 11’de 'Widget’lar' adı altında sağ alt köşeye entegre edildiği yazıyor. Ancak benim sistemimde görünmüyor. Bölge ayarları veya Microsoft hesabı etkiliyor olabilir mi?

Ayrıca üçüncü parti araçlar (örneğin Weather Bar, Rainmeter, Widgets HD) kullanarak da görev çubuğuna hava durumu eklemek mümkünmüş. Ancak sistem kaynaklarını ne kadar etkilediğini bilmiyorum.

Siz görev çubuğunda hava durumu göstergesini kullanıyor musunuz? Widget paneli yeterli mi, yoksa Windows 10’daki gibi doğrudan görev çubuğunda görmek ister miydiniz?

Görev çubuğunda hava durumu göstergesi için 'Widget' simgesini aktif et. Ayarlar > Kişiselleştirme > Görev Çubuğu > Widgetlar kısmını aç.

Giriş Yap

Google ile Giriş

Google ile Giriş Yap
Hesabınız yoksa otomatik oluşturulur.