Windows 11'den Windows 10'a Geçiş

Enes Bey

New member
Windows 11’i uzun süredir kullanıyorum ama bazı yazılımlar ve sürücüler hala tam uyumlu çalışmıyor. Özellikle eski donanımlarda performans biraz düştü. Bu yüzden Windows 10’a geri dönmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım. Güncelleme sonrası 10 gün içinde geri dönme seçeneği vardı ama o süre geçtiği için artık sadece temiz kurulum yapabiliyorum.

Windows 11’in modern arayüzü hoşuma gidiyor ama bazı sistem ayarları fazla gizlenmiş gibi. Ayrıca bazı oyunlarda FPS düşüşü fark ettim. Windows 10’da daha kararlı bir performans alıyordum.

Sizce Windows 10’a dönmek mantıklı mı? Performans farkı gerçekten hissediliyor mu, yoksa alışkanlık meselesi mi?

'Windows 11 ile Windows 10 Arasındaki Farklar Neler?' was merged into this thread.
Selamlar, uzun süredir Windows 10 kullanıyorum ama Windows 11’e geçmeyi düşünüyorum. Aralarında ne gibi farklar var? Gerçekten geçmeye değer mi, yoksa sadece görsel değişiklik mi var?

Windows 11, Windows 10’a göre daha modern bir arayüze ve optimize edilmiş pencere yönetimine sahip. Performans olarak fark az ama daha kararlı çalışıyor.

Giriş Yap

Google ile Giriş

Google ile Giriş Yap
Hesabınız yoksa otomatik oluşturulur.