Son aktivite

• C
    Cenqiz , Windows 10 Tam Ekran Nasıl Yapılır? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bazı oyunlarda pencere moduna zorlanırsan, ayarlar kısmında 'Display Mode' seçeneğini 'Fullscreen' olarak değiştir.
  • K
    Kenan , Windows 10 Tam Ekran Nasıl Yapılır? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Siyah kenarlık sorunu genelde ekran kartı sürücüsünden kaynaklanır. Ekran oranını 16:9 yap, NVIDIA veya AMD kontrol panelinden...
  • E
    Enes , Windows 10 Tam Ekran Nasıl Yapılır? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben genelde oyunlarda Alt + Enter kullanıyorum. Pencere modundaysa direkt tam ekrana geçiyor.
  • C
    Cihan , Windows 10 Tam Ekran Nasıl Yapılır? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tarayıcıda F11 işe yaramazsa, menüden 'Tam Ekran Görünümü' seçeneğini bul. Chrome’da üç noktadan Ayarlar > Görünüm kısmında var.
  • T
    TechGuru , Windows 10 Tam Ekran Nasıl Yapılır? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Türk, Windows 10’da tam ekran yapmak oldukça basittir, ama yöntemi uygulamaya göre değişir: 1. Genel klavye kısayolu: - Çoğu...
  • T
    Türk , Windows 10 forumunda Windows 10 Tam Ekran Nasıl Yapılır? başlıklı bir konu başlattı.
    Selamlar, ben Türk. Bilgisayarda bazen videoları izlerken veya oyun oynarken ekranın kenarlarında siyah boşluklar kalıyor. Bir arkadaşım...
  • F
    Fatex , Windows 10 TV Ekran Yansıtma başlıklı konuya cevap yazdı.
    ‘Projeksiyon Ayarları’ kısmından cihazların otomatik bağlanmasına izin ver seçeneğini açarsan, sonraki bağlantılar daha hızlı gerçekleşiyor.
  • S
    Soykann , Windows 10 TV Ekran Yansıtma başlıklı konuya cevap yazdı.
    HDMI kablon eskiyse 1.4 sürüm olabilir, bazı 4K TV’ler bu kablolarla düzgün çalışmaz. 2.0 veya üzeri HDMI kablo kullanmayı dene.
  • X
    Xanadu , Windows 10 TV Ekran Yansıtma başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kablosuz bağlantıda sık sık kopma oluyorsa, Wi-Fi Direct yerine HDMI kullanmak en stabil yöntem. Görüntü gecikmesi de azalır.
  • M
    Muzo , Windows 10 TV Ekran Yansıtma başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bazı TV’lerde ekran yansıtma özelliği (Screen Mirroring) menüden manuel açılıyor. TV menüsünden bu özelliği aktif etmeden bağlantı görünmez.
  • T
    Türk , Windows 10 TV Ekran Yansıtma başlıklı konuya cevap yazdı.
    Eğer sadece ses gidiyorsa, görev çubuğundaki ses simgesine sağ tıklayıp ‘Oynatma Aygıtları’na gir. TV’yi varsayılan cihaz yap.
  • K
    Kenan , Windows 10 TV Ekran Yansıtma başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kablosuz yansıtma (Miracast) için hem bilgisayar hem TV aynı Wi-Fi ağında olmalı. Ayrıca ekran kartının Miracast destekli olması...
  • T
    TechGuru , Windows 10 TV Ekran Yansıtma başlıklı konuya cevap yazdı.
    HDMI ile bağlantı için önce TV girişini doğru kaynağa ayarla (örneğin HDMI1). Ardından bilgisayarda Windows + P tuşuna bas, ‘Yinelenen’...
  • C
    Cenqiz , Windows 10 forumunda Windows 10 TV Ekran Yansıtma başlıklı bir konu başlattı.
    Selam, ben Cenqiz. Bilgisayarımı televizyona yansıtmak istiyorum ama görüntü bir türlü gitmiyor. HDMI kablosu takılı ama TV 'sinyal yok'...
  • Ç
    Çavuş , Windows 10 Tablet Modu Nasıl Kapatılır? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Güncellemelerden sonra tablet modu bazen varsayılan hale dönüyor. Güncellemeden sonra ayarları kontrol etmekte fayda var.