Son aktivite

• X
    Xanadu , Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Benim laptop’ta Shift + Yeniden Başlat yöntemi en garantisi. F8’i aktif etmek istersen, CMD’yi yönetici olarak açıp bcdedit /set...
  • K
    Kenan , Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Komut satırından yapmak istersen: bcdedit /set {default} safeboot minimal komutunu gir, ardından yeniden başlat. Normal moda dönmek için...
  • E
    Emre , Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Eğer sistem hiç açılmıyorsa, Windows kurulum USB’siyle başlatıp 'Bilgisayarınızı Onarın > Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç...
  • C
    Cihan , Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Alternatif olarak, oturum açıkken 'Çalıştır' penceresine msconfig yaz, açılan pencerede 'Önyükleme' sekmesine git ve 'Güvenli Önyükleme'...
  • T
    TechGuru , Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Enes, Windows 10’da F8 tuşu varsayılan olarak devre dışıdır. En kolay yöntem: Başlat menüsünde 'Güç' simgesine tıkla, ardından Shift...
  • E
    Enes , Windows 10 forumunda Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır? başlıklı bir konu başlattı.
    Selamlar, ben Enes. Bilgisayarımda bazı programlar açılınca sistem donuyor ve güvenli modda başlatmam gerektiğini duydum. Ama Windows...
  • Ç
    Çakır , Windows 10 Gereksinimleri Nelerdir? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Windows 10’un çekirdeği hâlâ güçlü. Asıl fark modern uygulamaların RAM tüketimi. Yani işletim sistemi değil, uygulama yükü ağırlaştı...
  • M
    Mami , Windows 10 Gereksinimleri Nelerdir? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Microsoft desteği bitince güvenlik riskleri artabilir ama Defender ve manuel güncellemelerle bir süre daha güvenle kullanılabilir.
  • C
    Cenqiz , Windows 10 Gereksinimleri Nelerdir? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben oyun oynuyorum, Windows 10 hâlâ çok stabil. Gereksiz animasyonları ve servisleri kapattım, gayet performanslı. 11’e geçmeye gerek...
  • F
    Fatex , Windows 10 Gereksinimleri Nelerdir? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yine de 4 GB RAM günümüz için limitte. Tarayıcıda 3-4 sekme açınca RAM doluyor. 8 GB altı sistemler için hafif Linux dağıtımları daha...
  • S
    Soykann , Windows 10 Gereksinimleri Nelerdir? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bence Windows 10’un en büyük avantajı sürücü uyumluluğu. Eski donanımların çoğunu tanıyor. 11 bu konuda biraz nazlı davranıyor.
  • X
    Xanadu , Windows 10 Gereksinimleri Nelerdir? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Microsoft’un Windows 11 için getirdiği TPM 2.0 ve Secure Boot gereksinimleri yüzünden birçok kişi Windows 10’da kaldı. Aslında 10 hâlâ...
  • M
    Muzo , Windows 10 Gereksinimleri Nelerdir? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Eski HDD kullanan sistemlerde Windows 10 çok yavaşlıyor. SSD’ye geçince fark inanılmaz. Aynı donanımda 3-4 kat hız farkı oluşuyor.
  • T
    Türk , Windows 10 Gereksinimleri Nelerdir? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben hâlâ 4 GB RAM’li laptopta Windows 10 kullanıyorum ama servisleri optimize ettim. Gereksiz arka plan işlemlerini kapatınca gayet...
  • T
    TechGuru , Windows 10 Gereksinimleri Nelerdir? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Windows 10’un resmi minimum gereksinimleri 1 GHz işlemci, 2 GB RAM (64-bit) ve 20 GB depolama. Ancak gerçekçi olmak gerekirse, 2025...