Windows 10 Ürün Anahtarı: Nereden Alınır, Ucuza Bulmak Mümkün mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cihan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cihan

New member
Windows 10 için ürün anahtarı konusu hâlâ kafa karıştırıcı. Microsoft’un resmi lisans fiyatları oldukça yüksek ama internette 50-100 TL’ye bile satılan anahtarlar var. Kimileri bu anahtarların tamamen yasal olduğunu söylüyor, kimileri ise 'volume license' veya ikinci el anahtar olduğu için ileride devre dışı kalabileceğini belirtiyor.

Ayrıca bazı kullanıcılar hiç anahtar girmeden Windows 10’u etkinleştirmeden kullanmaya devam ediyor. Görsel birkaç kısıtlama dışında neredeyse tüm özellikler açık kalıyor.

Sizce düşük fiyatlı Windows 10 anahtarları güvenilir mi? Gerçek bir lisans almak mı daha mantıklı, yoksa bu ucuz alternatifler iş görür mü? Deneyimlerinizi paylaşın.

Ben 80 TL’ye aldığım anahtarı 2 yıldır kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Ama uzun vadede kalır mı emin değilim.

Microsoft bazen etkinleştirilmemiş Windows kullanıcılarına bile ücretsiz yükseltme teklif etmişti. Bence fiyat politikasını gözden geçirmeli.

Anahtarların çoğu 'dijital lisans' sistemine dönüştüğü için artık fiziksel key gerekmiyor. Microsoft hesabına bağlı kalıyor.

Giriş Yap

Google ile Giriş

Google ile Giriş Yap
Hesabınız yoksa otomatik oluşturulur.