İkinci El AMD FX-8350 – 4.2GHz Turbo, AM3+ Soket, Temiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Çavuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşlemci Markası
AMD
İşlemci Modeli
FX-8350
Soket Tipi
AM3+
Fiyat (TL)
1650
Durum
İkinci El
Satış Linki
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-fx-8350-4.20ghz-turbo-16mb-cache-am3-plus-islemci-ucretsiz-kargo-1278669713/detay

Çavuş

New member
Selamlar dostlar,

Elimde tertemiz bir AMD FX-8350 Black Edition var. AM3+ soketli sistem toplayanlar için hâlâ efsane bir fiyat/performans işlemcisi diyebilirim. Ürün 8 çekirdekli, 4.2GHz Turbo hızına çıkıyor ve 16MB önbelleğe sahip. Orijinal bakır tabanlı soğutucusu ile birlikte gönderilecektir. Takas yok, fiyat net: 1650 TL.

x5_12786697138vh.webp

x5_12756065182z8.webp

Teknik Bilgiler​

• Model: AMD FX-8350 4.2GHz Turbo 8-Core
  • Soket: AM3+
  • Ön Bellek: 16MB
  • Durum: İkinci El (Temiz)
  • Soğutucu: Orijinal bakır tabanlı fan
  • Fiyat: 1650 TL
  • Kargo: Ücretsiz (Yurtiçi veya PTT)
  • Takas: Yok
  • Link: Sahibinden İlanı

Kullanıcı Deneyimi​

Uzun süre FX-8350 kullanmış biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Oyunlarda hâlâ tatmin edici performans veriyor. Özellikle CS:GO, GTA V, Apex Legends gibi oyunlarda orta seviye ekran kartlarıyla gayet dengeli çalışıyor. Render işlerinde de çok çekirdek avantajını gösteriyor.

Fiyatına göre güçlü, güvenilir ve hala çok iş yapar bir işlemci. AM3+ soketli sistem toplayanlar için kaçırılmayacak fırsat.

Görüş ve deneyimlerinizi paylaşın, FX serisini hâlâ kullananlar var mı aramızda?

Ben bu modeli yıllarca kullandım, Asus M5A99FX PRO R2.0 anakartla efsane uyumlu çalışıyordu. 4.5GHz'e kadar OC yapılabiliyor, ama soğutmaya dikkat etmek gerek. Yük altında biraz ısınıyor.

FX-8350 hala ofis ve temel oyun sistemleri için güzel alternatif. Ryzen'lara geçmeden önce bu işlemciyi uzun süre render sisteminde kullandım, performansına laf yok.

FX serisinin son dönemleri gerçekten başarılıydı. 8 çekirdekli yapısı sayesinde günümüzde bile çok iş görüyor. Güzel ilan, alacak kişiye hayırlı olsun.